Fursecuri fragede

Fursecuri fragede
fursecuri fragede

Fursecuri fragede de casă, cu unt și vanilie. Fursecuri floricele decorate cu ciocolată albă. Rețeta foarte ușoară.

De când nu ați mai făcut acasă fursecuri fragede pudrate cu mult zahăr și aromate cu vanilie? Poate că de mult timp unii dintre voi sau poate că nu ați avut la îndemână o rețetă simplă pe care să o încercați. Oricum ați fi eu vin cu o propunere de fursecuri super fragede, o rețetă simplă și foarte ușoară. Pe cât sunt de ușor de făcut pe atât sunt de bune. Sunt genul acela de fursecuri bune fie ca desert fie ca gustare lângă o ceașcă de cafea sau un pahar cu lapte.

Dacă nu ați răsfoit blogul deja, să știți că la o simplă căutare în Prăjituri veți putea găsi și alte rețete de fursecuri. Sunt rețete la fel de simplu și ușor de pregătit, iar dacă le încercați vă aștept să-mi spuneți cum v-au ieșit. Sunt tare curioasa de fapt de cum vi se pare orice altă rețetă de pe blog. Deci, nu ezitați să-mi lăsați un comentariu.

fursecuri fragede

Fursecuri fragede

Prep Time 1 hour
Cook Time 20 minutes
timp de racire 30 minutes
Total Time 1 hour 50 minutes

Equipment

  • 1 forma de decupat floare

Ingredients
  

  • 2 Ouă
  • 250 g Unt
  • 350 g Făină plus faină pentru întins aluatul
  • 120 g Zahăr pudră
  • 1 lgt Esență de vanilie
  • 1 lgt Bicarbonat de amoniu
  • 1 lgt Oțet
  • ¾ lgt Sare

Decor

  • 70 g Ciocolată albă
  • Sprinkles
  • Zahăr pudră

Instructions
 

  • Untul moale se pune într-un bol peste care se adaugă zahărul pudră și sarea. Se amestecă foarte bine cu mixerul până se spumează untul.
  • Se adaugă ouăle pe rând și se amestecă bine după fiecare. Se adaugă vanilia, apoi amoniacul stins cu oțet. Făina se încorporează trepta.
  • Aluatul obținut se învelește în folie alimentară și se pune în frigider pentru 30 minute.
  • Se scoate aluatul din folie și se împarte în două. Se întinde cu sucitorul o parte din aluat pe masa presărată cu făină și se decupează cu o formă floricele de aluat.
  • Florile de aluat se aseaza distanțate într-o tavă de cuptor în care s-a pus hârtie de copt. Se pun la copt în cuptorul preîncălzit și se coc 20 minute la 130° pentru a rămâne deschise la culoare. Se procedează la fel și cu cea de a doua parte de aluat..
  • Fursecurile coapte se lasă să se răcească pe un grătar.

Decorare

  • Ciocolata albă se topește pe baie de abur apoi se pune într-un poș sau o pungă. Se taie poșul sau punga la un capăt și se decorează fursecurile. Se presară câteva bombonele peste ciocolată apoi se pudrează cu zahăr.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating