Fursecuri Valentine’s Day

Fursecuri Valentine’s Day
fursecuri Valentine's Day

Fursecuri Valentine’s Day, în formă de inimi, desert special pentru a sărbători ziua iubirii. Inimioare fragede și delicate acoperite cu fondant.

Anul trecut am făcut pentru prima dată un desert in forma de inima pentru Valentine’s Day. Noroc cu Instragramul că mi-a adus aminte, pentru că eu uitasem ce desert roz și minunat făcusem pentru această zi. Au fost inimioare din blat de pandișpan decupat în formă de inimi și decorate cu crema de mascarpone și frișcă. Foarte bune și foarte drăguțe dar din păcate atunci nu aveam blogul și nu aveam cum să postez rețeta. Așa că mi-am propus să le refac cât mai curând și să postez și rețeta lor.

fursecuri Valentine's Day 1

Anul acesta am făcut fursecuri Valentine’s Day în formă de inimi pe care le-am acoperit cu fondant alb, roz și negru. Am folosit aceeași rețetă ca la fursecurile de Crăciun cu unt și miere, rețetă pe care o găsiți aici. Doar că am decupat fursecuri în formă de inimi în diferite mărimi.

După ce am copt și s-au răcit fursecurile, le-am uns cu un sirop din apă și zahăr. Dacă nu aș fi făcut așa pasta de zahăr nu ar fi stat lipită și ar fi căzut. Pe unele am scris „Love” cu o carioca comestibilă dar voi puteți scrie orice cuvânt va inspiră. Sau puteți decupa fursecuri în alte forme și să le decorați cum va place, pentru ce zi specială vreți să serbați.

fursecuri Valentine's Day 4


1 thought on “Fursecuri Valentine’s Day”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *