Fursecuri de Halloween

fursecuri de halloween

Fursecuri de Halloween cu ciocolată decorate cu figurine de speriat din marshmallow. Un mod plăcut de a petrece timp cu copii pregătind fursecuri delicioase pentru Halloween.

În ultimii ani sărbătoarea de Halloween a devenit foarte populară și la noi fiind foarte apreciată de copii. Așa că vin și eu în întâmpinarea acestei sărbători împrumutate de pe alte meleaguri, cu delicioasele fursecuri de Halloween. Se pot face foarte simplu împreună cu cei mici dar nu numai. Chiar și noi oamenii mari ne putem distra pregătind aceste fursecuri. Mie mi-a plăcut să le pregătesc și să le decorez, o adevărată terapie.

După cum am specificat mai sus fursecurile sunt foarte simplu de pregătit și foarte fragede. Doar se amestecă într-un bol ingredientele, se coc toate într-o singură tavă iar în câteva minute sunt gata. Pentru a le decora am folosit figurine înfricoșătoare din marshmallow pe care le-am cumpărat și le-am lipit peste pânza de păianjen de pe fursecuri. Pânza de păianjen am făcut-o topind câteva bezele, marshmallow, la microunde. Am pus bezelele într-un castron mic, am adăugat o lingură de ulei și le-am pus câteva secunde să se topească. Mare atenție să nu se ardă pentru că se ard foarte repede!

După ce am topit bezelele, rapid cu degetele am întins ate ca de păianjen peste fursecuri. Apoi peste fiecare fursec am pus câte o figurină, am presat-o puțin și am aliniat fursecurile in tavă. Le-am lăsat așa un timp apoi le-am așezat pe un platou. Acum pot spune că sunt gata pregătită pentru Halloween cu aceste fursecuri înfiorătoare dar grozav de bune.

fursecuri de halloween

Fursecuri de Halloween

Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 40 mins
Servings 20 bucăți

Ingredients
  

  • 3 Ouă
  • 60 g Unt 80% grăsime
  • 60 g Unt de arahide
  • 100 g Zahăr
  • 100 g Zahăr brun
  • 30 g Cacao
  • 200 g Făină
  • 100 g Chips de ciocolată
  • 1 lgt Praf de copt
  • 1 lgt Bicarbonat de sodiu
  • 1 lgt Esență de vanilie
  • un praf Sare

Instructions
 

  • Untul și untul de arahide se pun într-un bol. Se adaugă cele două tipuri de zahăr și se mixează până ce acesta nu se mai simte. Treptat se adaugă câte un ou în compoziție și se amestecă bine după fiecare.
  • Ingredientele uscate, făina, praful de copt, bicarbonatul și cacaua se amestecă într-un castron apoi se adaugă în compoziția cu ouă.
  • Se adaugă esența de vanilie și sarea și se amestecă. Cu o lingură de lemn se încorporează chipsurile de ciocolată. Se acoperă bolul și se pune în frigider pentru 30 -50 minute.
  • După ce compoziția s-a răcit se scoate din frigider și cu o lingură de înghețată se pun 20 de grămăjoare de aluat într-o tavă cu hârtie de copt. Se coc 20 minute la 180.
  • După ce s-au copt se scoate tava din cuptor și se lasă fursecurile să se răcească apoi se decorează cu marshmallow.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating