Ciocolata ruptă în bucăți și smântâna se pun la topit . Nu trebuie să fiarbă, doar să se înfierbinte cât să se topească ciocolata. Se lasă la răcit în frigider. Apoi se bate cu mixerul până devine o cremă mai deschisă la culoare și aerată.
Jeleu de zmeură
Într-un pahar gelatina se pune la înmuiat cu apa pentru 10 minute. Zmeura împreună cu zahărul se pun pe foc și se lasă să dea câteva clocote. Apoi se dă prin sită și se pune iar pe foc să se înfierbinte puțin. Se adaugă gelatina înmuiată și se amestecă până ce aceasta se topește. Se lasă deoparte până ajunge la temperatura camerei.
Crema de unt
Într-un bol degresat se pune untul la temperatura camerei. Se mixează împreună cu zahărul pudră. Treptat se pune laptele și esența de vanilie. Când este gata se colorează cu câteva picături de colorant alimentar.
Asamblare
Se taie blatul de tort în două pe orizontală. Pe un platou de servit se pune o parte de blat, se însiropează cu jumătate din cantitatea de sirop și se acoperă cu ganașul de ciocolată neagră. Se pune cea de a două parte de blat, se însiropează cu restul de sirop și se pune inelul de la tavă detasabita de tort. Se acoperă blatul de tort cu jeleul de zmeură și se pune în frigider pentru o ora, până se întărește.
Când jeleul este întărit se scoate inelul formei de tort și se îmbracă tortul și se decorează cu crema de unt. Se decorează baza tortului cu sprinkles și pe deasupra cu câteva flori de zahăr.