Go Back
tocanita deciuperci cu ardei kapia

Tocăniță de ciuperci cu ardei kapia

Prep Time 30 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 500 g Ciuperci
  • 200 g Piure de roșii sau suc de roșii concentrat
  • 2 Cepe
  • 4 Ardei kapia
  • 35 g Ulei
  • 100 g Apă
  • 1 cub Concentrat de legume sau 1 lg. legume deshidratate
  • ½ lgt Boia iute
  • ½ lgt Sare
  • ½ lgt Piper
  • 2 lg Mărar si patrunjel tocat
  • 1 căpățână Usturoi mică

Instructions
 

  • Se spală și se feliază ciupercile. Ardeii se curată de cotoare, se spală și se toacă. Se încălzește apa în care s-a dizolvat concentratul de legume.
  • Ceapă se curăță, se toacă mărunt și se călește în ulei pana se înmoaie. Se pun ardeii tocați și se amestecă. Se adaugă ciupercile, se amestecă și se lasă să fiarbă sub capac până scade apa pe care o lasă amestecând din când în când.
  • Se adaugă piureul de roșii, boia, sarea, piperul și apa și se lasă să fiarbă câteva minute. Apoi se curată usturoiul, se toacă mărunt sau se trece prin presă și se adaugă în mâncare împreună cu verdeața.