Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Tartă cu dovlecei și brânză
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
15
minutes
mins
Cook Time
35
minutes
mins
Servings
4
porții
Ingredients
4
Ouă
1
Dovlecel mare
50
g
Cașcaval
Poate fi înlocuit cu alt tip de branză tare
70
g
Cremă de branză de capră
Poate fi înlocuit cu alt tip de branză
30
g
Unt
Dintre care 10g pentru uns tava
1
lg
Untură
25
g
Tărațe psyllium
25
g
Faină de cocos
Sare
Piper
Instructions
Într-un castron se bat ouăle și se adaugă tărâțele de psyllium, făina de cocoș, brânzeturile, untul și untura topite la temperatura camerei.
Dovlecelul spălat se dă pe răzătoarea mare, se stoarce de zeamă și se adaugă în compoziție. Se potrivește gustul cu sare și piper.
Într-o tavă de tartă, unsă cu unt, se adaugă compoziția, se nivelează și se pune la copt în cuptorul încins în prealabil.
Se coace la 170° aproximativ 30-35 de minute cu ventilație.