Tartă cu dovlecei și brânză

Tartă cu dovlecei și brânză

Este vară și toată lumea preferă să mănânce mai ușor și mai sănătos. Această tartă cu dovlecei și brânză este o rețetă de vară. Poate fi pregătită de oricine cu orice tip de brânză are prin frigider. Eu am folosit cașcaval și o cremă de brânză de capră. Este o rețetă potrivită pentru cei care urmează un mod de viață keto sau pentru cei care vor să reducă numărul de carbohidrați. Alături de o salată poate fi o cină perfectă.

tarta branza capra

Tartă cu dovlecei și brânză

Prep Time 15 minutes
Cook Time 35 minutes
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 4 Ouă
  • 1 Dovlecel mare
  • 50 g Cașcaval Poate fi înlocuit cu alt tip de branză tare
  • 70 g Cremă de branză de capră Poate fi înlocuit cu alt tip de branză
  • 30 g Unt Dintre care 10g pentru uns tava
  • 1 lg Untură
  • 25 g Tărațe psyllium
  • 25 g Faină de cocos
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Într-un castron se bat ouăle și se adaugă tărâțele de psyllium, făina de cocoș, brânzeturile, untul și untura topite la temperatura camerei.
  • Dovlecelul spălat se dă pe răzătoarea mare, se stoarce de zeamă și se adaugă în compoziție. Se potrivește gustul cu sare și piper.
  • Într-o tavă de tartă, unsă cu unt, se adaugă compoziția, se nivelează și se pune la copt în cuptorul încins în prealabil.
  • Se coace la 170° aproximativ 30-35 de minute cu ventilație.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating