Go Back
tartă cu ciuperci și brânză brie

Tartă cu ciuperci și brânză brie

Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 4 porții

Equipment

  • Tava de tarta

Ingredients
  

  • 400 g Aluat de foietaj
  • 240 g Ciuperci champignon
  • 260 g Șuncă de Praga
  • 200g Brânză Brie
  • 80 g Cheddar ras
  • 1 Ceapă
  • 1 Ardei gras roșu
  • 2 lg Ulei de măsline
  • lgt Sare
  • lgt Piper
  • lgt Piri piri

Instructions
 

  • Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se călesc într-o tigaie în uleiul de măsline. Se adaugă ciupercile feliate și se lasă să fiarbă până scade apa. Când au început să se rumenească se adaugă condimentele și șunca de Praga tăiată mărunt. Se amestecă puțin pe foc apoi se lasă la răcit.
  • Aluatul de foietaj se așează într-o tavă de tartă asfel încât să îmbrace și marginile. Se adaugă amestecul cu ciuperci, brânza Brie tăiată în bucăți mari și se presară cheddarul.
  • Tava se pune în cuptorul încins în trealabil și se coace 30 min. la 180° cu ventilație