Biscuiții se mărunțesc într-un blender, chopper. Se pun într-un castron și se amestecă cu untul topit.
Smântâna rece, din frigider, se pune într-un castron și se bate foarte bine cu mixerul. Când începe să capete consistență , să se îngroașe, se adaugă zahărul pudră. Atenție să nu se taie frișca dacă se bate prea mult!
Într-o formă de tartă se pune hârtie de copt pe funul ei peste care se adaugă biscuiții amestecați cu untul. Se tasează cu o lingură sau un pahar ridicând din copozitia de biscuiți și pe marginile formei de tartă.
Peste biscuiți se toarnă stratul de caramel, dulce de leche, apoi se așează una lângă alta feliile de banane.
Peste feliile de banane se întinde un strat subțire de frișcă iar restul de frișcă se pune într-un poș și se decorează tarta. Cu un cuțit de curățat legume se taie cârlionți din ciocolată pe deasupra tartei.
Se pune tava în frigider pentru trei ore apoi se scoate și cu ajutorul hârtiei de copt se scoate tarta din tavă și se mută pe un platou.