Go Back
supa cu tortellini

Supa cu tortellini

Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour
Servings 4 portii

Ingredients
  

  • 1,600 kg Supa de legume sau de pui
  • 250 g Tortellini proaspeti
  • 200 g Whipping cream
  • 150 g Mazare
  • 1 Ceapa
  • 2 Morcovi
  • 2 radacini Pastarnac
  • 2 Ardei rosii grasi sau kapia
  • 30 g Parmezan ras
  • lgt Fulgi chili
  • ½ lgt Sare
  • ¼ capatana Telina
  • 1 lg Ulei de masline

Instructions
 

  • Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune intr-o oala cu o lingura de ulei sa se rumeneasca putin. Se adauga ardeii, telina, pastarnacul si morcovii. Toate legumele fiind curatate, spalate si tocate marunt. Se acopera cu supa de legume si se lasa sa fiarba 30 minute sub capac.
  • Dupa ce au fiert legumele se adauga mazarea si pastele si se mai lasa sa fiarba 2-3 minute.
  • Se adauga whipping cream, parmezanul, fulgii de chili si sarea. Se mai lasa sa dea un clocot apoi se opreste focul. Se serveste fierbinte.