1lgtLegume deshidratatesau un cub concetrat de legume pentru cine folosește
Frunze de pătrunjel
1lgUlei de măsline
Sare
Piper
Crutoane
Felii de pâine
2lgUlei de măsline
½lgtOregano
½lgtUsturoi granulat
½lgtCimbru
Instructions
Supa
Se taie legumele spălate. Într-o oală se pune uleiul la încins peste care se adaugă ceapa tăiată. După câteva secunde se adaugă restul de legume împreună cu lintea spălată și scursă.
Totul se acoperă cu apă ( stock) și se lasă să fiarbă aproximativ 20-25 minute. Se adaugă și pasta de tomate, se mai dă într-un clocot după care se pun frunzele de parunjel tăiate.
Când au fiert legumele se ia oala de pe foc și cu blender vertical se pasează legumele. Se potrivește gustul cu sare și piper. Acum supa este gata!
Crutoane
Într-o tavă se pun feliile de pâine tăiate cuburi. Se stropesc cu 2 linguri de ulei și condimente.
Tava se pune la cuptor la 200° și din când în când se amestecă pentru o rumenire uniformă.