Go Back
saratele fragede cu cascaval 1

Sărățele fragede cu cașcaval

Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes

Ingredients
  

  • 1 Ou
  • 100 g Unt la temperatura camerei
  • 100 g Untură la temperatura camerei
  • 75 g Cașcaval
  • 50 g brânză Bergkase sau parmezan
  • 125 g Cremă de brânză
  • ½ lgt Sare
  • 340 g Făină

Pentru uns

  • Ou bătut
  • Amestec de semințe

Instructions
 

  • Cașcavalul și brânza Bergkase se dau pe răzătoarea mică. Într-un bol se pun toate ingredientele, exceptând făina. Se omogenizează totul apoi se adaugă făină. Aluatul format se împarte in două.
  • Pe blatul înfăinat se întinde o parte de aluat cu o grosime de 0.3cm. Se taie în fâșii de 6-7cm și se pun în tava în care s-a pus hârtie de copt. Se ung cu ou bătut și se presară amestec de semințe. Se coc la 170° până se rumenesc(aproximativ 8 minute). La fel se procedează și cu cea de a doua parte de aluat.