Sărățele fragede cu cașcaval

Sărățele fragede cu cașcaval
saratele fragede cu cascaval 1

Sărățele fragede cu cașcaval, pregătite rapid în casă, care se topesc în gură.

De obicei când făceam sărățele fragede cu cașcaval, foloseam ce fel de brânză aveam prin frigider și nu cântăream ingredientele. Nu aveam o rețetă anume, improvizam pe moment , rezultatul fiind destul de bun. Dar pentru că voiam să postez o rețetă de sărățele fragede și foarte bune, nu bune, mi-am cântărit și notat ingredientele. Și sunt într-adevăr într-un mare fel, trebuie să încercați rețeta.

saratele fragede cu cascaval

Se pregătesc super rapid, nu aveți nevoie decât de un bol în care să puneți ingredientele. Amestecați totul, întindeți aluatul format, decupați sau tăiați saratelele și la cuptor cu ele. În câteva minute sunt gata de savurat și veți înnebuni și toți vecinii cu ce arome vă ies din cuptor.

saratele fragede cu cascaval 1

Sărățele fragede cu cașcaval

Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes

Ingredients
  

  • 1 Ou
  • 100 g Unt la temperatura camerei
  • 100 g Untură la temperatura camerei
  • 75 g Cașcaval
  • 50 g brânză Bergkase sau parmezan
  • 125 g Cremă de brânză
  • ½ lgt Sare
  • 340 g Făină

Pentru uns

  • Ou bătut
  • Amestec de semințe

Instructions
 

  • Cașcavalul și brânza Bergkase se dau pe răzătoarea mică. Într-un bol se pun toate ingredientele, exceptând făina. Se omogenizează totul apoi se adaugă făină. Aluatul format se împarte in două.
  • Pe blatul înfăinat se întinde o parte de aluat cu o grosime de 0.3cm. Se taie în fâșii de 6-7cm și se pun în tava în care s-a pus hârtie de copt. Se ung cu ou bătut și se presară amestec de semințe. Se coc la 170° până se rumenesc(aproximativ 8 minute). La fel se procedează și cu cea de a doua parte de aluat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating