Go Back
salam de biscuiti cu fistic

Salam de biscuiți cu fistic

Prep Time 30 minutes
timp de racire 12 hours
Servings 2 suluri

Ingredients
  

  • 400 g Biscuiți petit beurre
  • 150 g Unt
  • 150 g Rahat de trandafiri
  • 1 cutie Lapte condensat neîndulcit
  • 50 g Fistic tocat
  • 50 g Fistic măcinat
  • 1 lgt Esența de vanilie

Instructions
 

  • Într-un vas încăpător se pun biscuiții rupți în bucăți. Untul și laptele condensat se topesc pe baie de abur și se toarnă peste biscuiți. Se amestecă foarte bine cu o lingură apoi se acoperă vasul cu folie alimentară și se lasă 30 minute.
  • După ce compoziția s-a răcit se adaugă esență de vanilie, rahatul tăiat pătrățele și fisticul tocat. Se amestecă cu mâna apoi se împarte compoziția în două părți. Se înfășoară fiecare parte de compoziție în folie alimentară, strâns și se rulează. Se pun sulurile de salam în frigider de preferat peste noapte.
  • Înainte de servire se scoate folia alimentară de pe salamul de biscuți iar acesta se dă prin fistic măcinat apoi se feliază.