Se cerne făina într-un castron. Drojdia, zahărul și puțină apă caldă se amestecă și se pune in mijlocul făinii. Se amestecă cu făina din jur și se adaugă celelalte ingrediente.
Se frământă un aluat care se lasă la crescut acoperit într-un loc cald. După ce și-a dublat volumul aluatul se întinde într-un dreptunghi pe un blat de lucru presărat cu făină sau pe masă.
Se unge toată suprafață aluatului cu ajvar și se presară oregano. Salamul toacat mărunt sau mărunțit într-un chopper se adaugă peste ajvar. Se presară cașcavalul și mozzarella ruptă în bucăți.
Aluatul se rulează într-un sul care se împarte în jumătate apoi fiecare jumătate în patru părți. Se pun feliile de aluat cu mijlocul în sus int-o tavă în care s-a pus hârtie de copt. Se ung cu gălbenuș de ou amestecat cu lapte și se introduc în cuptorul încălzit în prealabil. Se coc 20 minute la 200°.