Drojdia se amestecă cu zahărul într-un castronel până se lichefiază. Se adaugă o lingură de apă caldă și se lasă deoparte. Făina se pune într-un castron, cașcavalul se dă pe răzătoare. Salamul, fără membrana în care a fost ambalat se taie in bucăți mari și se pune într-un blender. Se pasează câteva secunde.
Se pune drojdia în mijlocul castronului cu făină și se amestecă. Se adaugă apa și uleiul. După ce s-au omogenizat se adaugă și sarea. Se frământă aluatul și se lasă la crescut aproximativ 30 de minute.
După ce și-a dublat volumul se împarte aluatul în două părți. Se întinde o parte de aluat pe blatul de lucru înfăinat. Pe toată suprafața se întinde jumătate din sucul de roșii. Se presară o jumătate de linguriță de oregano și jumătate din salamul mărunțit. Peste tot se presară jumătate din cantitatea de cașcaval. Se rulează și se taie în 16 rulouri.
Într-o tavă cu hârtie de copt se pun rulourile de pizza culcate. Se ung cu ou bătut și se coc la 200° cca. 20 de minute.
La fel se procedează și cu cealaltă parte de aluat și cu restul ingredientelor.