Go Back
rulouri mini pizza pufoase

Rulouri mini pizza pufoase

Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Servings 32 bucăți

Ingredients
  

  • 450 g Făină
  • 250 ml Apă caldă
  • 300 g Salam
  • 170 g Cașcaval
  • 40 ml Suc de roșii
  • 20 ml Ulei de măsline
  • 20 g Drojdie proaspătă
  • 1 lgt Sare
  • 1 lgt Oregano uscat
  • 1 lgt Zahăr
  • 1 Ou

Instructions
 

  • Drojdia se amestecă cu zahărul într-un castronel până se lichefiază. Se adaugă o lingură de apă caldă și se lasă deoparte. Făina se pune într-un castron, cașcavalul se dă pe răzătoare. Salamul, fără membrana în care a fost ambalat se taie in bucăți mari și se pune într-un blender. Se pasează câteva secunde.
  • Se pune drojdia în mijlocul castronului cu făină și se amestecă. Se adaugă apa și uleiul. După ce s-au omogenizat se adaugă și sarea. Se frământă aluatul și se lasă la crescut aproximativ 30 de minute.
  • După ce și-a dublat volumul se împarte aluatul în două părți. Se întinde o parte de aluat pe blatul de lucru înfăinat. Pe toată suprafața se întinde jumătate din sucul de roșii. Se presară o jumătate de linguriță de oregano și jumătate din salamul mărunțit. Peste tot se presară jumătate din cantitatea de cașcaval. Se rulează și se taie în 16 rulouri.
  • Într-o tavă cu hârtie de copt se pun rulourile de pizza culcate. Se ung cu ou bătut și se coc la 200° cca. 20 de minute.
  • La fel se procedează și cu cealaltă parte de aluat și cu restul ingredientelor.