Go Back

Rulouri de pui cu pesto și cașcaval

Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 4 porţii

Ingredients
  

  • 4 Pulpe superioare dezosate
  • 4 lgt Pesto verde
  • 200 g Cașcaval
  • 1 lg Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper

Instructions
 

  • Se pun pulpele desfăcute pe un tocător și se ung cu câte o linguriță de pesto verde. Cașcavalul se taie în patru bucăți și fiecare bucată se pune pe câte o pulpă de pui și se rulează. Rulourile se așează una lângă altă într-o tavă potrivită pentru ele în care s-a pus o lingură de ulei.
  • Se presară sare și piper și se pune tava în cuptor până se rumenesc frumos deasupra . Cuptorul trebuie încălzit în prealabil la 200°. Din când în când se ia cu o lingură din sosul din tavă și se pune peste fiecare rulou.