Rulouri de pui cu pesto și cașcaval
Dacă vă place busuiocul atunci sigur vă vor cuceri și aceste rulouri de pui cu pesto și cașcaval. Sunt fragede și aromate, iar sosul care se formează în tavă este delicios.
Eu ador busuiocul și dintre toate plantele aromatice pe aceasta îmi place să o folosesc cel mai mult. Am pe pervazul ferestrei din bucătărie un ghiveci de busuioc din care iau atunci când am nevoie. Când este plin de frunzulițe le culeg și fac eu în casă sosul de pesto cu ulei de măsline , muguri de pin și parmezan. Lângă aceste rulouri am avut o garnitură de fasole verde înăbușită cu ulei de măsline. Plus un castron mare cu salată.
Rulouri de pui cu pesto și cașcaval
Ingredients
- 4 Pulpe superioare dezosate
- 4 lgt Pesto verde
- 200 g Cașcaval
- 1 lg Ulei de măsline
- Sare
- Piper
Instructions
- Se pun pulpele desfăcute pe un tocător și se ung cu câte o linguriță de pesto verde. Cașcavalul se taie în patru bucăți și fiecare bucată se pune pe câte o pulpă de pui și se rulează. Rulourile se așează una lângă altă într-o tavă potrivită pentru ele în care s-a pus o lingură de ulei.
- Se presară sare și piper și se pune tava în cuptor până se rumenesc frumos deasupra . Cuptorul trebuie încălzit în prealabil la 200°. Din când în când se ia cu o lingură din sosul din tavă și se pune peste fiecare rulou.
1 thought on “Rulouri de pui cu pesto și cașcaval”