Ingredientele pentru cremă se pun într-un bol și se mixează foarte bine. Într-un poș se pun două linguri de cremă și se păstrează pentru decor.
Se aseaza folie alimentară într-o tavă de chec. Se aseaza un strat de biscuiți înmuiați în lapte, apoi se întinde un strat de cremă. Se continua până se termină biscuiții și crema. Vor fi patru straturi de biscuiți și trei de cremă. Ultimul strat de biscuiți se acoperă cu folie alimentară și se pune tava în frigider penrtu două- trei ore.
Ciocolata ruptă în bucăți se topește împreună cu frișca lichidă pe baie de abur. Tava cu prăjitura se scoate din frigider, se îndepărtează folia de deasupra și se aseaza pe un platou. Se scoate și restul de folie.
Ciocolata topită se întinde călduță pe toată suprafața prăjiturii. Prăjitura se pune în frigider până se întărește ciocolata. Apoi se scoate iar deasupra se fac cu poșul moțuri de cremă și se pudrează cu cacao.