Toate ingredientele exceptând făina se pun pe foc pe baie de abur. Se lasă să fiarbă, amestecând continuu, până devine o pastă. Se lasă să se răcească apoi se adaugă făina și se frământă.
Se împarte aluatul în patru si se întind în patru foi. Foile se coc pe hârtie de copt, puse în tavi, câte două tavi o dată cu funcția de ventilație. Se coc cinci- șase minute, până devin ușor maronii. După ce s-au copt se lasă să se răcească.
Crema
Laptele și grișul se fierb până se îngroașă apoi se lasă la răcit. Cu mixerul se amestecă foarte bine untul moale împreună cu zahărul pudră. Se încorporează treptat grisul cu lapte. Se adaugă esență de vanilie.
Glazura
Ciocolata ruptă în bucăți se topește împreună cu uleiul pe baie de abur.
Asamblare
Se așează o foaie pe o tavă, se întinde jumătate din cantitatea de cremă și se pune a doua foaie care se unge cu gem. A treia foaie se pune peste gem, se întinde restul de cremă și se pune a patra foaie. Deasupra se toarnă glazura de ciocolată, caldă. Prăjitura se lasă la rece câteva ore înainte de porționare.