Go Back
prajitura cu foi de napolitana

Prăjitură cu foi de napolitană

Prep Time 20 minutes
timp racire 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes

Equipment

  • Blender

Ingredients
  

  • 2 foii Napolitană Lica
  • 200 g Rahat
  • 100 g Zahăr pudră
  • 150 g Miez de nucă
  • Sucul de la o lămâie mică
  • 250 g Unt 82% grăsime
  • 40 g Fulgi de nucă de cocos

Instructions
 

  • Cele două foi de napolitană se taie în două fiecare. Rahatul și untul se taie în bucăți mici.
  • Toate ingredientele cu excepția foilor se pun în vasul blenderului și se mărunțesc până devin cremă.
  • Crema se împarte în trei părți și se umplu foile. O foaie, cremă, apoi alta foaie, cremă, foaie, cremă terminând cu o foaie. Se presează foile ușor cu măna, se îmbracă în folie alimentară și se pune în frigider.
  • Înainte de servire se îndepărtează folia, apoi se porționează.