Într-o cratiță se pune eritritolul, cele două plicuri de praf de budinca și un sfert din cantitatea de lapte. Se amestecă foarte bine, apoi se adaugă restul de lapte și se pune cratiță pe foc. Se amesteca continuu până ce budinca s-a legat. Când a fost gata budinca, se oprește focul și se acoperă cu folie alimentară pentru a nu se întări budinca deasupra. Se lasă să se răcească aproape de tot.
O tavă cu pereți detașabili se tapetează cu folie alimentară sau hârtie de copt . Asta ajuta ca prăjitura să fie scoasă ușor din tavă.
Se așază în tavă un strat de biscuiți înmuiați în lapte peste care se întinde un strat de budincă, apoi se continuua cu alt strat de biscuiți înmuiați în lapte urmat de alt strat de biscuiți și unul de budincă. Rezultă trei straturi de biscuiți și trei straturi de budincă.
Tava se pune la frigider pentru o oră, iar intre timp se pregătește glazura.
Ciocolata se rupe în bucățele mici și se pune într-un castron. Smântâna se înfierbântă( să nu fiarbă) și se toarnă peste ciocolată. Se lasă așa cinci minute, apoi se amestecă până se topește toată ciocolata și glazura este fluidă.
Glazura, la temperatura camerei se toarnă peste prăjitură, apoi se pune tava cu prăjitura din nou la frigider pentru o oră.
Înainte de servire se scoate tava din frigider, iar cu ajutorul foliei alimentare sau a hârtiei de copt se mută prăjitura pe un platou și se porționează în pătrate, folosind un cuțit înmuiat de fiecare dată în apă.