Untul împreună cu zahărul se mixează într-un bol până devine spumă. Se adaugă pe rând ouăle, sarea apoi făina amestecată cu praful de copt și cacaua. Se toarnă compoziția într-o tavă in care s-a pus hârtie de copt și se pune la copt 5-7 minute la 180°.
Se scoate tava din cuptor, se așează cireșele una lângă alta, apoi piscoturile. Se pune tava din nou în cuptor pentru aproximativ 30 min. După ce a trecut testul scobitorii se lasă blatul la răcit apoi se scoate hârtia de copt și se pune din nou în tavă
Ganaș
Smântana și ciocolata se topesc împreună pe baie de abur. Se lasă să se răcească la temperatura camerei apoi se pune în frigider pentru o oră. Se scoate din frigider și se bate cu mixerul până se deschide la culoare și devine o cremă aerată. Se întinde pe toată suprafața prăjiturii.
Decor
Se întinde peste ganaș un strat subțire de marmeladă de cireșe și se presară cârlionți de ciocolată. Se pune tava cu prăjitura în frigider pentru câteva ore înainte de servire.