Go Back

Pilaf cu ciuperci la cuptor

Prep Time 20 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour
Servings 6 porții

Ingredients
  

  • 300 g Ciuperci champignon
  • 400 g Orez
  • 1 Ceapă
  • 1 Morcov mic
  • 70 g Ulei
  • 1.250 g Supă de legume
  • 1 lgt Sare
  • ½ lgt Piper

Instructions
 

  • Ceapa se taie mărunt și se călește într-o oală, în ulei până se înmoaie. Se adaugă morcovul dat pe răzătoare și se continuă sa se calească împreună.
  • Se adaugă orezul, se amestecă și se mai lasă un minut pe foc. Se toarnă supa de legume și ciupercile spălate și feliate. Se sărează și se piperează.
  • Oala se pune în cuptorul încălzit în prealabil. Se gătește 40 minute la 170°. După expirarea timpului se scoate oala din cuptor, se acoperă cu un capac și se lasă așa cinci minute. Apoi se servește cu legume murate sau salată de varză.