Ciocolata albă, ruptă în bucăți se topește împreună cu untul pe baie de abur.
Se separă gălbenușurile de albușuri în vase separate. Albușurile se bat spumă tare împreună cu jumătate din cantitatea de zahăr folosind mixerul.
Gălbenușurile se amestecă cu zahărul vanilinat, restul de zahăr pudră și brânza. Se adaugă treptat ciocolata topită cu untul. Făina se cerne și se încorporează in compoziție. Se adaugă ciocolata cu lapte tocată pătrățele mici.
Albușurile bătute se adaugă lingură cu lingură în compoziție și se amestecă de jos în sus folosind o spatulă. Compoziția se toarnă într-o tavă detașabilă de tort în care s-a pus hârtie de copt.
Se încălzește cuptorul în prealabil. Tava se pune în cuptor și se coace pasca 45 minute la 180°. După ce s-a copt se lasă pasca să se răcească în tavă apoi se scoate și se așează pe un platou. Se decorează cu fulgi de ciocolată albă și sferturi de căpșuni.