Se separă albușurile de gălbenușuri. Într-un bol albușurile se bat spumă împreună cu jumătate din cantitatea de zahăr și praful de sare. Cele două tipuri de unt se țin la temperatura camerei și se amestecă împreună.
Într-un castron gălbenușurile se amestecă cu restul de zahăr și se bat cu mixerul până se albesc. Se adaugă untul, esența de vanilie, și brânza quark. Se omogenizează împreună.
Făina se amestecă cu praful de copt și amidonul și se adaugă treptat peste gălbenușuri. Se adaugă jumătate din cantitatea de chipsuri. Se ia cu o lingură din albușurile bătute spumă și se încorporează treptat în compoziția de gălbenușuri.
Compoziția se toarnă într-o formă detașabilă de tort în care s-a pus hârtie de copt. Deasupra se presară restul de chipsuri de ciocolată. Se pune tava în cuptorul încălzit în prealabil și se coace aproximativ 45 min. la 170°.
După ce trece testul scobitorii se scoate din cuptor și se lasă să se răcească 30 min. apoi se scoate inelul tăvii. Când s-a răcit complet se mută pe un platou, se presară zahăr pudră și se decorează cu iepurași de ciocolată.