Go Back

Ouă umplute cu pate de pui

Prep Time 5 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 12 bucăți

Ingredients
  

  • 6 Ouă
  • 1 Pate de pui 120g
  • 2 lg Muștar clasic
  • 3 lg Ulei
  • ½ lgt Sare
  • lgt Piper
  • lgt Boia iute
  • Gogoșar pentru decor

Instructions
 

  • Ouăle se fierb timp de 15-20min. Se scurg de apa fierbinte și se clătesc cu apă rece. După ce s-au răcit se decojesc și se taie în două. Gălbenușurile se scot și se zdrobesc cu o furculiță într-un castron.
  • Se adaugă celelalte ingrediente și se pasează totul cu un blender vertical. Compoziția obținută se pune într-un poș și se umple fiecare jumătate de ou. Se pot umple cu ajutorul unei lingurițe în lipsa unui pos. Se decorează cu bucățele de gogoșar.