300gSupă de puisau supă făcută din apă și legume deshidratate
30gUlei
1lgFăină
4-5cățeiUsturoi
½lgtSare
½lgtPiper
1legaturăMărarverde
Instructions
Pulpele de pui se pârlesc, dacă este cazul, apoi se spală și se șterg cu șervete de hârtie. Se pun în tigaie în uleiul încins și se rumenesc pe ambele părți.
Făina se amestecă într-un castron cu câteva linguri de supă. Restul de supă se adaugă peste pulpe în tigaie. Se adaugă sosul se roșii, se acoperă tigaia cu un capac și se lasă să fiarbă până scade lichidul din tigaie la jumătate.
Se adaugă făina desfăcută în supă și se mai lasă să dea câteva clocote amestecând din când în când. Apoi se condimentează cu sare și piper, se mai adaugă usturoiul trecut prin presă și mărarul verde tocat. Se amestecă totul apoi se oprește focul. Se servește fierbinte.