Go Back
negresa cu mango si dovleac

Negresă cu mango și dovleac

Prep Time 10 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 55 minutes
Servings 20 bucăți

Equipment

  • 1 Tava 30/20 cm

Ingredients
  

  • 1 conservă Mango 425g
  • 200 g Apă minerală
  • 100 g Ulei
  • 250 g Dovleac copt
  • 150 g Zahăr
  • 30 g Cacao
  • 230 g Făină
  • 30 g Fulgi de migdale
  • 1 lgt Praf de copt
  • 1 lgt Esență de vanilie
  • 2 lg Zahăr pudră

Instructions
 

  • Se scurge mango de siropul din conservă și se pasează împreună cu dovleacul. Se adaugă zahărul și se mixează foarte bine împreună.
  • Se adaugă uleiul, apa minerală și esența de vanilie apoi făina amestecată cu praful de copt și cacaua.
  • Se toarnă compoziția în tava în care s-a pus hârtie de copt și se pune la copt în cuptor pentru 45 minute la 180°.
  • După ce s-a copt se lasă prăjitura să se răcorească puțin in tavă apoi se scoate pe un grătar și se lasă să se răcească complet. După ce s-a răcit prăjitura, se presară zahăr pudră și fulgii de migdale apoi se porționează.