Go Back
negresa cu magiun

Negresă cu magiun

Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes

Equipment

  • 1 Tava 30/20 cm

Ingredients
  

  • 4 Ouă
  • 3 Banane foarte coapte
  • 100 g Magiun de prune
  • 75 g Făină de ovăz
  • 60 g Morcov ras
  • 35 g Cacao
  • 1 lgt Scorțișoară
  • 1 lgt Praf de copt
  • 30 g Miez de nucă tocat

Instructions
 

  • Bananele se decojesc și se pasează foarte bine cu furculița, într-un castron. Se adaugă ouăle și se amestecă foarte bine cu telul.
  • Se adaugă restul ingredientelor cu excepția miezului de nucă.
  • Compoziția obținută se toarnă într-o tavă în care s-a pus hârtie de copt, iar deasupra se presară miezul de nucă.
  • Prăjitura se pune la copt în cuptorul preîncălzit și se coace 30 minute la 180° sau până trece testul scobitorii. După ce s-a copt se scoate prăjitura din tavă cu ajutorul hârtiei de copt și se lasă să se răcească pe un grătar. Se porționează rece.