Go Back
mini guguluf cu portocale

Mini guguluf cu portocale

Prep Time 30 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 18 bucăți

Equipment

  • Forme mici de guguluf din silicon

Ingredients
  

  • 1 Portocală 195 g piure de portocala
  • 3 Fructul pasiunii 35 g
  • 3 Ouă
  • 100 g Iaurt
  • 100 g Unt
  • 200 g Zahăr
  • 180 g Făină
  • lgt Sare

Instructions
 

  • Portocala se spală, se taie bucăți și se mărunțește într-un chopper. Se scoate conținutul din cele trei bucăți de fructul pasiunii într-o sită pusă deasupra unui castron. Cu o lingură se pasează toată pulpa.
  • Într-un castron se mixează foarte bine untul moale împreună cu zahărul. Se adaugă ouăle pe rând, sarea, piureul de portocală, sucul din fructul pasiunii, iaurtul și în final făina.
  • Cu o lingură de înghețată se pune din compoziție în forme. Se coc 15 minute la 180°. După ce s-au copt și au trecut testul scobitorii se scot din cuptor, se lasă să se răcească puțin, 2-3 minute, apoi se scot prăjiturile din forme.