Se omogenizează foarte bine într-un castron untul și untura care au fost ținute la temperatura camerei. Se adaugă zahărul și se mixează până ce acesta nu se mai simte în compoziție.
Se adaugă piureul de dovleac și esența de vanilie. Făina se amestecă cu sarea, praful de copt și bicarbonatul și se adaugă in compoziție.
Se pune hârtie de copt în două tavi de aragaz și cu o lingură de înghețată se ia din copozitie și se pun câte 8 grămăjoare în fiecare cu distanță între ele. Se coc aproximativ 10 minute la 180°, până încep să devină rumene pe margini.
După ce s-au copt se lasă să se răcească apoi se umplu cu cremă.
Crema
Se topesc bezelele pe baie de abur sau în cuptorul cu microunde. Nu trebuie să fie fierbinți, doar cât să se imoaie. Se lasă puțin să se răcorească amestecând-ule continuu pentru omogenizare. Se adaugă câte o lingură de mascarpone și se amestecă foarte bine după fiecare până se încorporează toată.
Se pune câte o lingură de cremă pe câte un fursec și se acoperă cu altul. Vor ieși opt fursecuri sandwich.