30gAmestec de semințe- semințe de in, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, semințe de susan
180gIaurt
300gFăină
1lgtPraf de copt
1lgtAmoniacstins cu câteva picături de oțet
1lgtEsență de cafea
1prafSare
Instructions
Se freacă untul cu cele două feluri de zahăr într-un bol cu mixerul. Se adaugă treptat restul ingredientelor, făina adăugându-se ultima. După ce s-a omogenizat foarte bine compoziţia, se pune în frigider pentru 30 de minute.
Se încinge cuptorul între timp la 180°. După ce a trecut perioada de răcire,se pune hârtie de copt într-o tavă și se scoate bolul din frigider. Cu o lingură pentru înghețată se ia din compoziție și se pun în tavă grămăjoare cu distanță între ele, pe care le aplatizăm ușor.
Se vor coace aproximativ două tăvi, depinde de mărimea lingurei cu care se pune compoziția în tavă. Sunt gata când se rumenesc ușor.