Go Back
fursecuri cafea

Fursecuri pentru cafea

Prep Time 40 minutes
Cook Time 40 minutes
Servings 6 porţii

Equipment

  • Mixer

Ingredients
  

  • 1 Ou
  • 60 g Unt
  • 40 g Zahăr muscovado
  • 20 g Zahăr tos
  • 30 g Amestec de semințe - semințe de in, semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, semințe de susan
  • 180 g Iaurt
  • 300 g Făină
  • 1 lgt Praf de copt
  • 1 lgt Amoniac stins cu câteva picături de oțet
  • 1 lgt Esență de cafea
  • 1 praf Sare

Instructions
 

  • Se freacă untul cu cele două feluri de zahăr într-un bol cu mixerul. Se adaugă treptat restul ingredientelor, făina adăugându-se ultima. După ce s-a omogenizat foarte bine compoziţia, se pune în frigider pentru 30 de minute.
  • Se încinge cuptorul între timp la 180°. După ce a trecut perioada de răcire,se pune hârtie de copt într-o tavă și se scoate bolul din frigider. Cu o lingură pentru înghețată se ia din compoziție și se pun în tavă grămăjoare cu distanță între ele, pe care le aplatizăm ușor.
  • Se vor coace aproximativ două tăvi, depinde de mărimea lingurei cu care se pune compoziția în tavă. Sunt gata când se rumenesc ușor.