Laptele se pune într-o cratiță și se lasă pe foc să se înfierbânte. Ouăle și zahărul se pun într-un bol și se mixează bine până se albesc. Se adaugă amidonul. Se încorporează în compoziția de ouă puțîn câte puțin jumătate din laptele fierbinte amestecad continuu. Toată compoziția caldă de ouă se toarnă peste laptele rămas în cratiță. Se lasă să fiarbă amestecând continuu până se formează o cremă. Când s-a îngroșat se ia crema de pe foc și se adaugă esența de vanilie. Se acoperă cu folie alimentară și se lasă să se răcească complet.
Caramel
Într-o tigaie antiaderenta se pune untul și zahărul. Se amestecă până se topește zahărul. Se adaugă rapid laptele condensat și se amestecă cât să se lege totul.
Ganaș de ciocolată
Ciocolata rupta în bucăți și smântâna se pun la topit pe baie de abur amestecând continuu. Se ia de pe foc după ce s-a topit și se lasă două, trei minute să se răcească.
Asamblare
Într-o tavă se aseaza jumătate din cantitatea de biscuiți apoi se adaugă crema de vanilie și se nivelează. Se adaugă caramelul cald peste care se toarnă ganașul de ciocolată. Peste ganaș se aseaza restul de biscuiți măcinați, se nivelează și se pune tava în frigider pentru două ore.