Go Back

Curry de pui

Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Servings 8 porții

Equipment

  • tigaie wok

Ingredients
  

  • 700 g Piept de pui
  • 400 g Roșii
  • 400 g Iaurt
  • 30 g Ulei
  • 1 Ceapă
  • 1 lg Curry pudră
  • 1 lg Ghimbir proaspăt ras
  • ½ lgt Turmeric
  • 1 lgt Boia iute
  • ½ lgt Garam Masala
  • 1 lgt Sare
  • 1 lgt Piper

Instructions
 

  • Ceapa se toacă și se călește în uleiul încins împreună cu ghimbirul proaspăt ras. Când ceapă s-a înmuiat se adaugă piaptul de pui tăiat cuburi. Se lasă pe foc amestecând din când în când până ce carnea se albește.
  • Se adaugă turmericul și se amestecă. Apoi se pun roșiile și restul de condimente. Se amestecă și se lasă să fiarbă până mai scade. Se adaugă iaurtul, se amestecă apoi se lasă să mai dea câteva clocote.
  • Se servește cu orez fiert simplu sau condimentat cu turmeric.