Într-un bol se pun ouăle întregi și se bat spumă cu ajutorul unui mixer. Se adaugă zahărul și se continuă până compoziția crește în volum și se deschide la culoare. Se pune apoi uleiul, iaurtul, praful de copt , esența de vanilie și coaja rasă de lămâie. La final se adaugă făina treptat.
Într-o tavă de brioșe se pun hârtiuțele . Cu ajutorul unei linguri pentru înghețată se ia din compoziție și se pune în fiecare formă. Se umple trei sferturi. Se pun în cuptorul încins în prealabil la 170°. Se coc până se rumenesc ușor. După ce se coc, se scot din tavă și se lasă pe un grătar să se răcească.
Crema
Frișca, mascarpone și zahărul pudra se mixează într-un castron până își dublează volumul. Se adaugă și două picături de colorant alimentar gel. Nu trebuie insistat prea mult că să nu se taie. Crema se ține la rece până se folosește.
Decorare
Se așează brioșele pe un platou și se decorează cu crema pusă într-un poș la care am atașat un dui. Se poate folosi și o pungă care se taie într-un capăt. Pe deasupra se presară bombonele mici de zahăr (sprinkles).