Drojdia se amestecă într-un castron cu o lingură de lapte cald și o lingură de zahăr. Se lasă să crească. Laptele se încălzește și se amestecă cu zahărul.
Oul se bate cu o furculiță într-un castron. Se adaugă coaja de portocală rasă și vanilia.
Într-un castron încăpător se cern cele două tipuri de făină. În centrul făinii se face o scobitură și se adaugă drojdia crescută. Se omogenizează puțin apoi se adaugă laptele, oul și untura rece.
Se frământă un aluat care se lasă la dospit într-un loc cald până își dublează volumul.
Aluatul crescut se împarte în două părți. Se întinde o parte de aluat pe blatul de lucru presărat cu făina. Se decupează un cerc care se împarte în opt triunghiuri. Se pune câte o lingură de gem pe fiecare și se rulează. Se așează în tava in care s-a pus hârtie de copt.
La fel se procedează și cu cea de a doua parte de aluat. Din resturile de aluat se mai întinde o foaie și se decupează patru triunghiuri care se rulează și ele.
Se lasă cornurile să mai crească în tavă 30 minute apoi se ung cu ou bătut și se pun la copt 15 minute la 180°. După ce s-au copt se scot din cuptor și se pudrează cu zahăr.