Go Back

Chilli con carne de pui

Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Servings 6 porții

Ingredients
  

  • 1 kg Piept de pui tocat
  • 500 g Fasole neagră din conservă
  • 500 g Suc de roșii
  • 1 Ceapă
  • 3 Ardei kapia
  • 40 g Ulei
  • 1 catel Usturoi
  • 1 lgt Sare
  • 4 lgt Sos chilli
  • ½ lgt Chimen macinat
  • 1 lgt Oregano
  • ½ lgt Piper

Instructions
 

  • Într-o tigaie se pune ceapa tocată să se călească în ulei. Se adaugă usturoiul și ardeii tocați și se călesc împreună. Apoi se pune pieptul de pui tocat și se lasă să se caleașcă până se albește.
  • Se toarnă sucul de roșii si se lasă să fiarbă amestecând din când în când până sosul se leagă. Se adaugă fasolea scursă din conservă și clătită cu apă rece. Apoi se condimentează și se mai lasă să dea câteva clocote.
  • Se servește firbine cu tortillas proaspete sau doritos.