1kgCremă de brânzăsau brânză de vaci pentru prăjituri
5Ouă
35gAmidon
150gSmântână dulce 30%grăsime
250gZahăr
1lgtEsenta de vanilie
Decor
1conservăDulce de leche
granuleSare
Instructions
Crusta
Se macină biscuiții într-un castron și se amestecă cu cele două linguri de cacao. Untul se topește si se amestecă cu biscuiții.
Se pune amestecul de biscuiți în tava de tort și se tasează cu un pahar. Se coace 15 min la 170° apoi se lasă să se răcească.
Compoziția de brânză
Într-un castron se amestecă crema de brânză cu zahărul, se adaugă ouăle pe rând apoi restul ingredientelor. Compoziția se toarnă în tava de tort, peste crusta de biscuiți și se pune în cuptor să se coacă o ora la 170°.
După ce s-a copt cheesecake-ul se lasă să se răcească în tavă apoi se întinde dulce de leche deasupra și se pune la frigider câteva ore să se răcească. Înainte de servire se scoate inelul formei de tort, se mută prăjitura pe un platou și se presară granule de sare.