Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile peste care se adaugă sarea, se bat spumă împreună cu zahărul. Gălbenușurile se amestecă cu uleiul, esența de cafea și zahărul vanilinat și se încorporează în albușurile bătute. Se adaugă praful de copt
Se adaugă treptat în compoziție 170 g făină apoi se împarte compoziția în două. Într-o parte se pune restul de făină, 50 g, iar in partea cealaltă se pune praful de cappuccino și cacaua.
Se pune hârtie de copt într-o tavă detașabilă de tort. Se ia din compoziția albă o lingură și se pune în mijlocul formei. Apoi se adaugă o lingură din compoziția maro peste cea albă și tot așa se pune din ambele compoziții până se termină.
Tava se pune la copt în cuptorul încălzit în prealabil. Se coace aproximativ 40 minute la 180°. După ce s-a copt, se lasă la răcit puțin apoi se scoate din formă. Când s-a răcit complet se pune pe un platou și se pudrează cu zahăr pudră.