Se încălzește cuptorul la 190° iar între timp se întinde aluatul de foietaj . Se taie în 16 pătrate iar fiecărui pătrat i se decupează un centimetru din margini, de jur împrejur. Se unge fiecare pătrat cu gălbenuș de ou amestecat cu lapte. Două colțuri ale fiecărui pătrat se aduc unul peste celălalt. Se ung și acestea cu amestecul de gălbenuș și lapte.
Bărcuțele de aluat foietaj se așează distanțate într-o tavă în care s-a pus hârtie de copt.
Se scoate brânza camembert din ambalaj, se porționează în 16 triunghiuri și se pune câte un triunghi în fiecare bărcuță formată de aluat foietaj. Se adaugă puțină dulceață de smochine peste fiecate triunghi de brânză.
Mixul de semințe se presară peste marginile aluatului foietaj. Se pune tava în cuptor pentru 15 minute, până s-au rumenit frumos. Se decorează cu crenguțe de rozmarin verde.