Go Back
bradut cu piept de pui si cascaval

Brăduț cu piept de pui și cașcaval

Prep Time 1 hour
Cook Time 25 minutes
Total Time 1 hour 25 minutes

Ingredients
  

  • 400 g Aluat de foietaj
  • 250 g Piept de pui tocat
  • 1 Ceapă mică
  • 100 g Mozzarella rasă
  • 1 lg Ulei
  • 1 Ou
  • Oregano

Instructions
 

  • Ceapa se toacă mărunt și se călește cu o lingură de ulei într-o crăticioară. Apoi, se adaugă carnea de pui și se lasă să fiarbă până scade tot lichidul, iar carnea se rumenește. Când este gata se lasă să se răcească.
  • Se împarte aluatul de foietaj în 25 de pătrate. În fiecare pătrat de aluat se pune câte o linguriță de carne de pui și mozzarella, se acoperă cu aluat și se formează cu mâinile bile de aluat umplut.
  • Într-o tavă cu hârtie de copt se aseaza bilele de aluat în forma de brăduț, se ung cu ou bătut și se presară oregano. Se coace 23-25 minute la 200.