bradut cu piept de pui si cascaval

Brăduț cu piept de pui și cașcaval

piept de pui si cascaval

Brăduț cu piept de pui și cașcaval, vedeta mesei festive. Aperitiv spectaculos, perfect pentru mesele de sărbătoare.

Acest brăduț cu piept de pui și cașcaval, este nu doar delicios, ci și o adevărată atracție pe masa festivă. Ce face acest aperitiv special?

Forma sa de brad, specific sărbătorilor de iarnă, aduce un aer festiv mesei. Combinația de aluat crocant, carne suculentă și cașcaval cremos îl face irezistibil.

Sigur vă întrebați cum se prepară și nu pot decât să folosesc un singur cuvânt pentru acest lucru, simplu. Atât de simplu și rapid încât îl veți pregăti cu orice ocazie. Pentru mese deosebite în familie, petreceri festive cu prietenii sau orice ocazie în care vreți să impresionați cu ceva gustos și aspectuos. Încercați acest brăduț delicios și lasă-ți magia sărbătorilor să intre în bucătăriile voastre!

bradut cu piept de pui si cascaval

Brăduț cu piept de pui și cașcaval

Prep Time 1 hour
Cook Time 25 minutes
Total Time 1 hour 25 minutes

Ingredients
  

  • 400 g Aluat de foietaj
  • 250 g Piept de pui tocat
  • 1 Ceapă mică
  • 100 g Mozzarella rasă
  • 1 lg Ulei
  • 1 Ou
  • Oregano

Instructions
 

  • Ceapa se toacă mărunt și se călește cu o lingură de ulei într-o crăticioară. Apoi, se adaugă carnea de pui și se lasă să fiarbă până scade tot lichidul, iar carnea se rumenește. Când este gata se lasă să se răcească.
  • Se împarte aluatul de foietaj în 25 de pătrate. În fiecare pătrat de aluat se pune câte o linguriță de carne de pui și mozzarella, se acoperă cu aluat și se formează cu mâinile bile de aluat umplut.
  • Într-o tavă cu hârtie de copt se aseaza bilele de aluat în forma de brăduț, se ung cu ou bătut și se presară oregano. Se coace 23-25 minute la 200.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating