Într-un castronel se amestecă drojdia cu cele două lingurițe de apă caldă și cele două lingurițe de zahăr.
Într-un castronel se amestecă drojdia cu cele două lingurițe de apă caldă și cele două lingurițe de zahăr.
Se adaugă uleiul, apa caldă și sarea. Se frământă un aluat care se acoperă cu un șervet și se lasă să își dubleze volumul 30-40 minute.
Se amestecă într-un castron cașul ras cu brânza proaspătă și cele două ouă.
După ce a crescut, aluatul se pune pe masa presărată cu puțină făină. Se împarte aluatul în trei părți care se întind fiecare. Se împarte amestecul de brânzeturi în trei și se întinde pe fiecare bucată de aluat întinsă. Se rulează și se pun în tava în care s-a pus hârtie de copt.
Se coc plăcintele aproximativ 25 minute la 170°. După ce s-au copt se lasă să se răcească și dacă se dorește se presară zahar pudră deasupra.