Go Back
rulouri crocante cu spanac

Rulouri crocante cu spanac și telemea

Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 29 minutes
Servings 13 bucăți

Ingredients
  

  • 400 g Foi de plăcintă din comerț
  • 450 g Spanac congelat
  • 450 g Telemea
  • 1 Ceapă
  • 1 lingură Ulei de măsline
  • 20 g Ulei de măsline

Instructions
 

  • Ceapa se toacă mărunt și se călește într-o lingură de ulei. Se adaugă spanacul și se lasă pe foc, amestecând din când în când, până scade toată apa din spanac.
  • Se pune telemeaua fărâmițată într-un castron și se amestecă cu spanacul.
  • Se ia o foaie de plăcintă și se întinde într-un capăt o lingură din compoziția de spanac. Cu o pensulă se întinde ulei pe marginile libere ale foii de plăcintă. Se rulează foaia de plăcintă cu capetele în interior și se așează într-o tavă în care s-a pus hârtie de copt. Se procedează la fel și cu celelalte 12 foi rămase.
  • Rulourile se ung deasupra cu puțin ulei de măsline și se pun la copt pentru 30 minute la 190°.