Se prepară mai întâi aluatul pentru galette. Într-un vas se pune făina, untul, sarea și apa. Se frământă rapid, iar aluatul obținut se pune într-o folie alimentară la frigider pentru 15 minute.
Între timp se prepară umplutura. Într-o tigaie se pune la încins uleiul. Se adaugă ceapa tocată, iar după rumenirea acesteia se pune spanacul și o lingură de apă. După ce apa a scăzut se pune sare după gust (foarte puțină), piper și se oprește focul. Dovlecelul și salamul se feliază in felii subțiri.
Aluatul, scos din frigider, se pune pe blatul de lucru , ușor înfăinat. Se întinde cu un sucitor, dându-i-se o formă rotundă și se pune într-o tavă cu hârtie de copt. Spanacul se întinde începând din mijlocul aluatului de galette spre margini. Câțiva centimetri de jur împrejur se lasă neacoperite de spanac.
Brânza de burduf și cașcavalul se adaugă peste spanac. Apoi feliuțele de zucchini și salam. Marginile de aluat se ridică câțiva centimetri peste umplutură și se ung cu ou. Deasupra se pun câteva crenguțe de cimbru verde. Se pune galette în cuptor la 170° până se rumenește.