Go Back
trifle cu mure 2

Trifle cu mure

Prep Time 15 mins
Cook Time 2 hrs
Servings 8 porţii

Equipment

  • Mixer
  • Vas circular de sticla

Ingredients
  

  • 200 g Smântână pentru frișcă (frișcă lichidă)
  • 200 g Iaurt 10% grăsime
  • 250 g Mascarpone
  • 200 g Pișcoturi
  • 450 g Mure
  • 70 g Zahăr pudră
  • 70 g Jeleu de fructe de padure
  • 1 plic Zahăr vanilinat

Instructions
 

  • Murele se spală și se scurg foarte bine de apă. Într-un bol se pune smântâna, mascarpone și zahărul pudră. Totul se mixează până își dublează volumul. Se adaugă iaurtul și zahărul vanilinat, se mixează la viteză mică și se lasă deoparte.
  • Într-un vas de sticlă se pune un strat de pișcoturi, un strat de cremă, se presară câteva mure. Se repetă, iar la mijlocul straturilor se pune jeleul de fructe de pădure. Se termină cu un strat de cremă peste care se presară mure și pișcoturi mărunțite. Vasul se pune la rece până în momentul servirii.