Se încinge cuptorul la 180°. Ouăle se separă în vase separate. Albușurile se bat spumă tare cu un praf de sare și zahărul. Se încorporează gălbenușurile amestecate cu uleiul. Apoi se adaugă praful de copt și esențele. Cu o spatulă se încorporează nuca măcinată și făină.
Compoziția se toarnă într-o tavă 30/20 cm în care s-a pus hârtie de copt. Se coace aproximativ 25 de minute sau până trece testul scobitorii. Când s-a copt se lasă la răcit.
Crema
Ciocolata și untul se topesc pe baie de abur. Apoi se ia de pe foc și se lasă la răcit acoperită cu o folie alimentară. Mascarpone se mixează într-un castron cu ciocolată topită până devine o crema fină și aerată.
Asamblare
Se desprinde hârtia de copt de blat iar acesta se pune pe un platou. Se decorează cu crema de ciocolată pusă într-un poș. Pe deasupra se dă pe răzătoare puțină ciocolată albă. Se ține la rece cel puțin 30 de minute.