Într-un bol se amestecă foarte bine untul și ambele tipuri de zahăr, până ce acesta nu se mai simte. Se adaugă pe rând câte un ou, amestecând cu mixerul după fiecare, apoi turmericul.
Se adaugă amoniacul stins cu oțet, esența de vanilie, migdalele măcinate și făina. Se amestecă totul până se formează un aluat care se îmbracă în folie alimentară și se pune la rece, în frigider, pentru o oră.
Se împarte aluatul în două și se intide o foaie groasă de 4-5 mm, pe masa presărată cu puțînă făînă. Cu forme tip frunze, de tăiat, se decupează fursecuri care se așază în tava în care s-a pus hârtie de copt.
O tavă cu fursecuri se coace 9-10 minute, până se rumenesc. Vor ieși patru tăvi. Fursecurile se lasă la răcit per un grătar până se decupează și se coc și celelalte. După ce s-au răcit toate fursecurile, se presară zahăr pudră.