Răsucite din foietaj cu pesto roșu

Răsucite din foietaj cu pesto roșu
rasucite din foietaj cu pesto rosu

S-au anunțat musafiri în ultimul moment și nu aveți nimic pregătit în casă ? Nicio problema… Se poate rezolva foarte ușor și repede cu niște răsucite din foietaj cu pesto roșu. Dacă nu aveți deja în frigider un pachet de foietaj refrigerat și un borcan de pesto roșu, mergeți fuguța la magazinul din colț să le cumpărați. 🙂 Vă asigur că se fac foarte repede. Sunt delicioase și vă puteți bucura de compania musafirilor netrebuind să stați doar în bucătărie. A … și însoțite de un pahar de bere rece , să nu uitați!

rasucite din foietaj cu pesto rosu

Răsucite din foietaj cu pesto roșu

Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes

Ingredients
  

  • 800 g Foietaj refrigerat – dacă aveți foietaj congelat și aveți timp, îl puteți folosi dacă îl lăsați la decongelat la temperatura camerei
  • 100 g Pesto roșu
  • 100 g Cașcaval – dat pe răzătoare

Instructions
 

  • Se încălzește cuptorul la 200° . Pe blatul de lucru , presărat cu puțină făină, se pune jumătate din aluatul de foietaj(400 g) și se unge cu jumătate din cantitatea de pesto roșu.
  • Se presară o parte din cașcaval, se răsucesc fâșiile de foietaj și se pun într-o tavă acopetita cu hârtie de copt. se coc la temperatura mare (200°) până au crescut frumos și se rumenesc.
  • La fel se procedează și cu restul de ingrediente. După ce s-au copt se scot din tavă și se pun într-un coș pentru servit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recipe Rating